Početna stranica>>> Foto mačkari>>> Foto arhiva

 
 

Mačkari Vid-komentar

Vjerujem kako je većina vas upoznata s slučajem koji su mačkari Vid napravili na završni dan 13.2.2018 u Prudu, do dan danas nitko se zbog toga nije ispriča što mislim da je osnovna stvar kulture, a da ne govorim o naknadi za skupocjenu opremu koju su oštetili. Nažalost mačkari su sebi dali do znanja da je njima sve dozvoljeno jer su mačkari i jer su pijani, iz svega toga da se zaključiti da je istima dozvoljeno razbiti namještaj po kućama, srušiti automobile pa čak i zapalit nekome kuću jer oni su mačkari i većina je tada u pripitom stanju-pitam se do kada će sve ovo trajati i do kada će se tolerirati jer se nekoliko spomenutih slučajeva već dogodilo (da ne govorim o sitnim krađama koja se događaju na godišnjoj razni). Žalosno je da ti isti mačkari nemaju svojih voditelja i nadređenih koji će ih na prikladan način kaznit ako naprave nekakvu glupost jer je bitno da se na završne poklade skupi određen broj onih koji će ići u obilazak Vida i Pruda, a da pritom nitko ne mari za posljedice koje se mogu dogodit jer alkohol vlada mačkarima.

S obzirom da se mačkari Vid nisu ispričali za štetu od nekoliko tisuća kuna i nisu je spremni podmirit od strane urednika stranice vidonjac.com slijede dugogodišnja ograničenja koja su mačkarima smiješna:

1-niti jedna slika više vam neće biti objavljena na ranije spomenutoj web stranici

2-plakati i obavijesti o vašim događajima također se neće objavljivati

3-neće biti objavljivane poveznice (linkovi) na kojima se nalaze mačkari Vid

4-s obzirom da ste svake godine bilo od mene i mojih ukućana počašćeni i dobili prilog od sljedeće godine to više neće biti slučaj i lijepo ćete iz Pruda nastavit put dalje jer su vam moja vrata zatvorena.

Kako se ovakve i slične stvari ne bi događale, pozivam mještane Vida i Pruda da dobro razmisle hoće li dogodine mačkare Vid ugostiti u svojim obiteljim kućama jer će štetu koju naprave mačkari platit sam domaćin a ne onaj tko je istu počinio.

Nadalje, ako se ranije spomenuti mačkari ne osjećaju krivim i prozvanim zašto ne žele objavu kritike na stranici vid.hr, i na kraju vas pozivam da napravimo JAVNI sastanak na temu mačkara Vid i da objasnite svojim mještanima da li je normalno kako se ponašate i što radite!!!

S poštovanjem:

Urednik stranice vidonjac.com

Vicko Marušić

 
     
 

Copyright © 23.02.2018-Vidonjac