Autorska prava - copyright


Fotografije, dokumenti te sav drugi materijal s ovih stranica vlasništo su autora istih. Svi materijali s ovih stranica ne smiju se dalje kopirati ili na neki način distribuirati bez pristanka urednika stranica.


Urednik stranica uložiti će razuman napor kako bi se na web stranici našli točni i aktualni podaci, isto tako urednik nije odgovoran za njihovu točnost i potpunost.Svi posjetitelji koji pristupaju na www.vidonjac.com koriste njezin sadržaj na vlastitu odgovornost. Urednik ni na koji način neće biti odgovoran ni za kakve direktne, slučajne, posljedične, indirektne ili kaznene štete koje su nastale iz pristupa, korištenja ili nemogućnosti korištenja stranice zbog bilo koje greške ili nepotpunosti u njenom sadržaju.


Ova web stranica sadrži informacije treće strane i veze do drugih stranica nad kojima urednik ovih stranica nema nikakvu kontrolu i nije odgovran za bilo koju nastalu štetu na tim stranicama. Urednik zadržaje pravo izmjene stranice na bilo koji način, u bilo kojem trenutku i iz bilo kojeg razloga, i neće biti odgovoran ni za kakve moguće posljedice proizašle iz takvih promjena. Vlasnik stranice zadražaje pravo na privremeno ili trajno isključenje stranice bez ikakvih ranijih obavjesti ili upozorenja.