Početna stranica>>> Župni list>>> Raspored svetih misa>>> Foto arhiva

 
 

Izašao novi broj župnog lista

Po već ustaljenoj praksi od 2006. godine na blagdan Cvjetnice u crkvi je trebao biti novi broj Lista župe Gospe Snježne. Zbog situacije s pandemijom koronavirusa i zatvorenih granica list je ove godine "kasnio" gotovo 2 mjeseca. U crkvama u Vidu i Prudu list možete uzeti od Nedjelje 7. lipnja po cijeni od 20 kn (da bi se pokrili troškovi tiskanja).

Pozivamo Vas da pišete članke i šaljete nam ih kako bi pomalo već slagali idući broj. Također kako se pojedini događaji budu odvijali isto možete na "svježe" pripremiti tekst i poslati. Po tome planu list bi imali pripremljen već do kraja godine. Ima se o čemu pisati. Također, kako se budu događala pojedina krštenja ili vjenčanja možete nam odmah poslati fotografiju uz kratki popratni tekst. Šaljite nam i zanimljive fotografije iz povijesti mjesta koje imate u svojoj arhivi. Eto dragi župljani, nadamo se da će te "dat ruke" da održimo ovaj naš list koji izlazi već 21 godinu.

Sav materijal za župni list prima se isključivo u digitalnom formatu (CD i USB stick te putem e-mail adrese listzupe@vid.hr ). Ručno pisani materijali, kao i oni printani neće se primati !

Naslovnica župnog lista: Freska uskrsnuća Isusa Krista na zidu iza oltara crkve Sv. Ivana u Prudu. Fresku je prije 30 godina, 1989. godine nacrtao likovni stvaratelj Eduard Edo Petrić koji je i preminuo u toj godišnjici 22. srpnja 2019. godine sa navršene 84 godine u Dubrovniku.

 
     
 

Copyright © 02.06.2020-Vidonjac