Početna stranica>>> Foto-arhiva

 
 

Mile Boras drugi u županiji i četvrti u Hrvatskoj u preciznom izbijanju

Tijekom listopada održana je završnica prvenstva županije u boćarskim disciplinama. U Srebrenom u disciplini pojedinac klasično sudjelovali su i naši župljani koji igraju u različitim klubovima. U disciplini pojedinac klasično Damir Ilić (BK Župa Duborvačka) osvojio je drugo mjesto i zajedno s pobjednikom sudjelovao je na prvenstvu Hrvatske u Šibeniku 8.listopada gdje je u svojoj skupini osvojio prvo mjestu a u četvrtfinalu je izgubio i na kraju postigao 7.mjesto.

U Metkoviću je održana završnica prvenstva Županije u disciplini precizno izbijanje gdje su naši župljani postigli slijedeće rezultate: drugo mjesto Mile Boras član BK Prud, šesti je bio Damir Ilić a sedmi Velinko Taslak, obojica nastupaju za BK Župa Dubrovačka.

Na državnom prvenstvu za seniore održanom u Dubrovniku 28. listopada u disciplini precizno izbijanje u konkurenciji 16 igrača Božo Šorgo igrač istarskog BK "Juricani" postao je prvak Hrvatske, srebrnu medalju osvojio je Joško Buterin (BK Vargon), treći je Denis Galešić (BK Primošten) dok je četvrto mjesto pripalo najstarijem sudioniku ovogodišnjeg prvenstva našem Mili Borasu (igrač BK Prud). Iskrenim čestitkama na ovim uspjesima pridružuju se i urednici mjesnih web stranica!


Mile Boras (prvi s lijeva) drugi u županiji i četvrti u državi u disciplini precizno izbijanje

Damir Ilić (BK Zupa Dubrovačka) -7 na PH disciplina pojedinac

Velinko Taslak (BK Župa Dubrovačka)

 
     
 

Copyright © 11.11.2018-Vidonjac